Mari Mäkitalo

Mari Personal Trainer

Olen Mari Mäkitalo ja toimin pt-valmentajana pääasiassa Porin Kuntokeskuksella. Olen opiskellut kisakallion urheiluopistossa liikuntaneuvojan ammattitutkinnon sekä suomen urheiluopistojen hyväksymän Personal Trainer-lisenssin.

Oma liikuntatausta painottuu pallopeleihin ja kuntosaliharjoitteluun. Harjoittelen edelleen aktiivisesti lähinnä kuntosalilla ja kilpailen voimanostossa. Retkeily ja luonnossa liikkuminen ovat myös lähellä sydäntä!

Tällä hetkellä minulla on asiakkaita laidasta laitaan: 16-vuotiaasta 82-vuotiaaseen. Olit sitten minkä ikäinen,kokoinen tai tasoinen tahansa, toivotan sinut tervetulleeksi valmennukseen. Osaan huomioida valmennuksessa mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat, joten ne eivät ole valmennuksen esteenä.

Minulle tärkeintä on turvallinen, mutta tehokas tapa harjoitella. Tämä perustuu aina asiakkaan lähtötason ja siihen vaikuttavien tekijöiden huomioimiseen. Mikäli kaipaat apua liikunnan aloittamisessa, liikkuvuus ongelmissa, painon pudotuksessa tai vaikka vaihtelua ja motivaatiota tämän hetkiseen harjoitteluusi, Ota yhteyttä! Teen tätä työtä asiakkaitani ja heidän hyvinvointiaan varten!

Henna Simberg

Henna Personal Trainer

Olen ulvilalainen liikunnan ja hyvinvoinnin moniosaaja. Osaamistani olen kartuttanut sekä eri koulutusten että käytännön tekemisen kautta. Omalla kilpaurallani olen saavuttanut SM-hopeaa niin body fitneksessä kuin voimanostossakin. Tämän lisäksi kokemusta on kertynyt muutamista vahvin nainen -kisoista. Olen valmentanut vuodesta 2010 lähtien niin kuntourheilijoita kuin kilpaurheilijoitakin.

Mikäli kaipaat apua treenien ja/tai ruokavalion suhteen, ole rohkeasti yhteydessä!

Henna Simberg
henna.simberg@gmail.com
050-303 6344