Spinning

Porin Kuntokeskus on ns.virallinen spinningsali jossa on loistavat puitteet polkemiselle sekä käytössämme nyt uudet hihnavetoiset StarTracin pyörät.

Spinning sopii kaikenkuntoisille. Ohjaaja tarjoaa raamit tunnille ja polkija voi vastusta säätämällä polkea tarvittaessa varovaisemmin tai tehdä todella tiukan treenin. Nivelystävällinen harjoitus on turvallinen myös runsaasta ylipainosta kärsiville ja mikä parasta, ensimmäisistä minuuteista lähtien virtaa hiki!

Spinning kesätauolla

Salillamme on myös eSPINNER-pyörä, joten sinulla on mahdollisuus virtuaalispinningiin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valittavanasi sinulla on kymmeniä erilaisia harjoitusohjelmia.

Spinning kertamaksulla 7,50€ (opiskelijat ja eläkeläiset 6,00€) sekä 10-kortilla.

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelussa treeni tehdään läpi kierroksina ja kierroksessa on 10-12 liikettä jotka tehdään läpi ilman taukoa (0-30 sekuntia). Kierroksen jälkeen pidetään 2-5 min tauko, jonka jälkeen aloitetaan seuraava kierros. Kierroksia tehdään 3-4.

Soveltuu hyvin painonpudottamiseen,kiinteyttämiseen sekä kestävyyden ja lihaskunnon yhdistelmäharjoitteluun ja kestävyyslajeja tukevaan lihaskuntotreeniin.

Ke klo. 19.00 – 19.45 sopii kaikille! Harjoituksissa käytämme vaihtelevasti omaa kehoa, kahvakuulia, käsipainoinoja, jumppapalloja, crosscore-hihnoja, tankoja, vastuskuminauhoja jne.

La kiertoharjoittelu kesätauolla (Vain naisille! Harjoitus ei sovellu aloittelijoille koska käytämme isompia painoja ja liikkeet saattavat olla vaativia.)

Kiertoharjoittelu kertamaksulla 7,50€ (opiskelijat ja eläkeläiset 6,00€) sekä voimassa olevalla kuntosalikortilla.

Pace!

Pace kesätauolla

Pace-laitteilla harjoitetaan samalla kahta liikettä: joko työnnät tai vedät, ojennat tai koukistat. Hydraulisen laitteen vastus mukautuu liikkeisiisi ja vastuksen määrä riippuu liikkeidesi nopeudesta. Pacemme on suunnattu erityisesti heikkokuntoisille, ikäihmisille, sekä reumasairaille. Vaatimuksena on ainoastaan, että pääset kävelemään rappuset ylös!

Pacen hinta on 7,50€ (opiskelijat ja eläkeläiset 6,00€) sekä 10-kortilla.

Feeldance -tanssitunnit

Aikatauluihin tästä