Personal Trainer

Mari Mäkitalo

Fysioterapeutti

Mari Personal Trainer

Olen fysioterapeutti Mari Mäkitalo ja toimin pt-valmentajana pääasiassa Porin Kuntokeskuksella. Olen opiskellut kisakallion urheiluopistossa liikuntaneuvojan ammattitutkinnon sekä suomen urheiluopistojen hyväksymän Personal Trainer-lisenssin.

Oma liikuntatausta painottuu pallopeleihin ja kuntosaliharjoitteluun. Harjoittelen edelleen aktiivisesti lähinnä kuntosalilla ja kilpailen voimanostossa. Retkeily ja luonnossa liikkuminen ovat myös lähellä sydäntä!

Tällä hetkellä minulla on asiakkaita laidasta laitaan: 16-vuotiaasta 82-vuotiaaseen. Olit sitten minkä ikäinen,kokoinen tai tasoinen tahansa, toivotan sinut tervetulleeksi valmennukseen. Osaan huomioida valmennuksessa mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat, joten ne eivät ole valmennuksen esteenä.

Minulle tärkeintä on turvallinen, mutta tehokas tapa harjoitella. Tämä perustuu aina asiakkaan lähtötason ja siihen vaikuttavien tekijöiden huomioimiseen. Mikäli kaipaat apua liikunnan aloittamisessa, liikkuvuus ongelmissa, painon pudotuksessa tai vaikka vaihtelua ja motivaatiota tämän hetkiseen harjoitteluusi, Ota yhteyttä! Teen tätä työtä asiakkaitani ja heidän hyvinvointiaan varten!

Mari Mäkitalo
Liikuntaneuvoja, Personal Trainer
040-739 3807
mari.makitalo[at]windowslive.com

Jarkko Veijola

Jarkko Personal Trainer

Olen Jarkko Veijola ja toimin Satakunnan alueella pt-valmentajana. Olen opiskellut Fitfarmin PT koulutuksen, sekä olen myös SFU:n kouluttama virallinen I-tason Fitnessvalmentaja.

Oma taustani on vuodesta -93 lähtien voimanosto. Siitä siirryin amerikkalaisen jalkapallon pariin 2003 ja saavutuksena vuonna 2011 SM-hopea, Seinäjoella, sekä 2015 II-divisioonan mestaruus Porissa.

Sitten alkoi kiinnostaa yleisurheilu ja kuulantyöntö, jossa voitin 2015 SM-hopeaa. Mielenkiintoni kehonrakennukseen syntyi, kun liityin 2017 Bull´s All Out- tiimiin ja tapasin Jari ”Bull” Mentulan ensi kertaa.

Vuonna 2018 kilpailin kolmesti. Tanskassa Noviisien EM-osakilpailu (Iron Rebel) jossa saavutin kolmannen sijan. Siitä jatkoin Kehonrakennusliiton kisoihin syksylle ja SM-kisoissa saavutin sijan 4 ja seuraavana päivänä PCA-liiton SM-kisoissa sijan 6.

Päätoimipaikkani on Rauma ja siellä ohjaan kaikilla kuntosaleilla, mutta käyn ohjaamassa myös Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Helsingissä, sekä nyt aloitan täällä Porissa ja Kuntokeskuksella. Toimin myös Bull´s All Outin Satakunnan alueen vastuu- sekä voimavalmentajana.

Jos kilpaileminen Fitnesslajeissa kiinnostaa niin minulla on myös oma tiimi, WestCoastFitnessAcademy, ja toimin siinä päävalmentajana. Tiimissä kilpailee tai harjoittelee tällä hetkellä 12 lajin harrastajaa ympäri Suomea. Voit seurata tiimin matkaa instassa.

Keväällä 2019 Tiimin ensimmäisissä kilpailuissa saavutettiin SM4.sijan sekä kaksi 8.ta sijaa.

Eli, olen siis monen eri urheilulajin tietäjä ja osaaja, mutta pääkohdistus on ihmisten hyvinvointi ja siinä tukeminen sekä auttaminen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan sinun tavoitteista ja miten sinne päästään.

ptjarkkoveijola[at]gmail.com tai 0458524919. www.ptjarkkoveijola.com

Hinnasto:
Pt-ohjauskerta 1h 60€, 5krt 240€ ja 10krt 500

Valmennukset alkavat elokuussa vko 33 (pe 16.8) ja vastaanotto aina parittomien viikkojen perjantaisin klo 10-18 välisenä aikana. Mahdollisuus myös Inbody-mittauksiin. Sekä PT-palvelut että Inbody-mittaukset varattavissa tästä.

Elokuussa ohjaustunti tarjouksessa 50€ (norm. 60€) Inbody 25€/krt