Ryhmäliikunta

Spinning

Porin Kuntokeskus on ns.virallinen spinningsali jossa on loistavat puitteet polkemiselle sekä käytössämme nyt uudet hihnavetoiset StarTracin pyörät.

Spinning sopii kaikenkuntoisille. Ohjaaja tarjoaa raamit tunnille ja polkija voi vastusta säätämällä polkea tarvittaessa varovaisemmin tai tehdä todella tiukan treenin. Nivelystävällinen harjoitus on turvallinen myös runsaasta ylipainosta kärsiville ja mikä parasta, ensimmäisistä minuuteista lähtien virtaa hiki!

Salillamme on myös eSPINNER-pyörä, joten sinulla on mahdollisuus virtuaalispinningiin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valittavanasi sinulla on kymmeniä erilaisia harjoitusohjelmia.

Ajanvaraus ja viikko-ohjelmat

Kiertoharjoittelu

Soveltuu hyvin painonpudottamiseen,kiinteyttämiseen sekä kestävyyden ja lihaskunnon yhdistelmäharjoitteluun ja kestävyyslajeja tukevaan lihaskuntotreeniin.

Kiertävä kiertoharjoittelu, aika ja päivä saattavat vaihdella kesän ajan, tarkista facebookista tai soita/laita viestiä Ann-Marille 040-507 8420 varmistaaksesi aikataulu.

La kiertoharjoittelu kesätauolla vain naisille

Kiertoharjoittelu kertamaksulla 7,50€ (opiskelijat ja eläkeläiset 6,00€) sekä voimassa olevalla kuntosalikortilla.

Pace!

Torstai Pace kesätauolla

Pace-laitteilla harjoitetaan samalla kahta liikettä: joko työnnät tai vedät, ojennat tai koukistat. Hydraulisen laitteen vastus mukautuu liikkeisiisi ja vastuksen määrä riippuu liikkeidesi nopeudesta. Pacemme on suunnattu erityisesti heikkokuntoisille, ikäihmisille, sekä reumasairaille. Vaatimuksena on ainoastaan, että pääset kävelemään rappuset ylös!

Pacen hinta on 7,50€ (opiskelijat ja eläkeläiset 6,00€) sekä 10-kortilla.